HTML

DSDS BLOG

Ez a blog a német RTL-en futó DSDS - Deutschland sucht den Superstar című tehetségkutató-műsor történéseit követi nyomon.

Címkék

Friss topikok

Linkblog

A DSDS a legsikeresebb tévéműsor jelenleg Németországban

2008.02.26. 11:14 :: dsds

Nincs még egy ilyen nézettséget hozó tévéműsor Németországban, mint a Deutschland Sucht den Superstar. A szombati - utolsó - RECALL showt 5.62 millió néző látta összesen. Ez a szám még önmagában nem is lenne annyira kiemelkedő, azonban ebből az öt és fél millió nézőből 3.61 millió a kereskedelmileg fontos 14-49 évesek közül került ki, amivel egyértelműen a legsikeresebb tévéműsornak számít jelenleg Németországban. A 31%-os kereskedelmi közönségarányt - sportműsorok kivételével - egyetlen televíziós program sem tudja hozni.

Ráadásul még az ismétlések is remek eredményt hoznak. A szerdai RECALL show szombati ismétlése 17.8%-os nézettséget ért el, a DSDS magazinműsor pedig 21.4%-ot, amellyel szintén magasan nyerte az idősávját az RTL.

És a Motto-Showk még el sem kezdődtek...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dsds.blog.hu/api/trackback/id/tr61354958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása