HTML

DSDS BLOG

Ez a blog a német RTL-en futó DSDS - Deutschland sucht den Superstar című tehetségkutató-műsor történéseit követi nyomon.

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Brutális lenne a DSDS?

2008.02.24. 13:50 :: dsds

A Quart zenei magazin tegnap megjelent cikke épp a DSDS-el foglalkozik. Állami szervek szerint a német RTL műsorában kegyetlenül bánnak a jelentkezőkkel... A biztosítékot épp a részlet csapta ki, aminek mi is itt a blogon a "legbrutálisabb DSDS jelentkező" címet adtuk.

Raimund Rigele 17 éves középiskolás srác már a casting legelső pillanataitól fogva légzési problémákkal közd, amit ő a magas pulzusának tud be. Erre Dieter Bohlen, az egyik zsűritag azt mondja, hogy egy 17 évesnek még pulzusa sincs. Persze nem ezen akadtak ki a német médiahatóságok, hanem azon, ahogy a zsűri megalázza Raimund-ot, kijelentve, hogy ő a valaha legrosszabb jelentkező, akit láttak. Übertehetségtelen. Mondjuk ebben van is valami azért... A srácnak végül is tényleg lehet valami a pulzusával, mert végül is a casting kellős közepén összeesik.

Persze később otthon zaklató telefonhívások százait kapta, és nyilvánvalóan iskolát is kell váltania, hiszen ismerve a középiskolai körülményeket, egy ilyen produkció után én sem mennék vissza... Valószínüleg magántanulóként fogja tudni csak folytatni tanulmányait.

Azt nem értem a történetben, hogy hogy lehetne az RTL-t hibáztatni mindezezért, amikor a műsorba mindenki saját elhatározása alapján jelentkezik, ráadául ez már az ötödik évada a DSDS-nek, így Németországban is mindenki pontosan tudja, hogy mire számíthat, amikor kitölti a jelentkezési lapot.

Persze ettől még egészen biztos, hogy egy hatodik, hetedik, ... századik DSDS-t is meg lehet majd tölteni Raimundhoz hasonló "tehetségekkel", legalábbis eddig még egyetlen országban sem fogytak ki a lelkes amatőrökből.

A Quart cikke itt található.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dsds.blog.hu/api/trackback/id/tr11352433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomi 2008.02.24. 14:39:45

Műbalhé! Felkapják, megrágják, aki akarja, elmondja a frankót, aztán minden meg tovább - jogosan. Teljesen igazad van.
süti beállítások módosítása