HTML

DSDS BLOG

Ez a blog a német RTL-en futó DSDS - Deutschland sucht den Superstar című tehetségkutató-műsor történéseit követi nyomon.

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Elindult a DSDS-blog

2008.02.23. 19:18 :: dsds

Nem mondhatnám, hogy régóta tervezgettem elindítani ezt a blogot, igazából az utolsó előtti RECALL-show után jutott eszembe, hogy érdemes lenne megcsinálni.

Ez a mostani évad (az ötödik) a casting alapján az eddigi legjobbnak néz ki, remélhetőleg az is lesz. A casting egyrészt az eddigi talán legbrutálabb jelentkezőket "termelte ki", másrészről egy-két igazán kiemelkedő tehetséggel is találkozhattunk, aki énektudásuk mellett kifejezetten szerethető, izgalmas karaktereknek tűnnek, akikért érdemes lesz végignézni a 15 hetes Motto-Showkat.

Azt még nem igazán találtam ki, hogy hogyan fogom a DSDS-nézők tudomására hozni, hogy létezik ez a blog, hiszen az RTL-en aligha fogom hirdetni... Mindenesetre ha ti rátaláltatok, akkor adjátok tovább azoknak az ismerőseiteknek a címet, akik szintén szokták nézni a műsort, hogy hétről-hétre egyre többen beszélhessük ki, hogy ki milyen teljesítményt nyújtott, kinek kellene hazamennie vagy épp kinek kellene megnyernie a műsort.

Itt a blogon természetesen számtalan videórészlettel is megpróbálom majd "illusztrálni" a történéseket és várom mindazok jelentkezését, akik szívesen írnának összefoglalókat az egyes Motto-showkról. Ha pedig a DSDS-el kapcsolatos hírekre bukkansz valahol, ne habozz, ozd meg velünk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dsds.blog.hu/api/trackback/id/tr77351682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása