HTML

DSDS BLOG

Ez a blog a német RTL-en futó DSDS - Deutschland sucht den Superstar című tehetségkutató-műsor történéseit követi nyomon.

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Bohlen édesanyja nyerte a 10.000 eurót

2008.02.25. 14:10 :: dsds

Akik szokták nézni a DSDS-t, tudják, hogy minden adásban feltesznek egy nézői kérdést, aminek megválaszolásával idén 10.000 eurót lehet nyerni. Nem rossz pénz.

A kérdések persze bugyutábbnál bugyutábbak, az egyik adásban arra kellett válaszolni, hogy vajon a DSDS-re jelentkezőknek min kell átesniük ahhoz, hogy bekerüljenek a műsorba. A két válaszlehetőség az volt, hogy a) egy castingon, b) egy fitnesztanfolyamon. Na vajon melyik lehetett a helyes megfejtés?

A múlt heti RECALL show alatt pedig azzal az egyszerű tudásmaggal már lehetett 10.000 eurót nyerni, hogy vajon hol is vannak helyileg a RECALL showk. Mivel minden adásban legalább ötször hangzik el Berlin neve, elég nehéz volt eltéveszteni.

Az biztos, hogy Dieter Bohlen édesanyja is rendelkezik ezekkel a tudásmagokkal, mert nemcsak, hogy tudta a választ az utóbbi kérdésre, de még be is küldte sms-en, és a számítógép pedig őt sorsolta ki nyertesként.

Az RTL-t természetesen azonnal kérdőre vonták, hogy hogyan is lehet ez, hiszen a műsor készítője illetve családtagjaik a szabályok szerint nem vehetnek részt a játékon. Az RTL azzal védekezett, hogy Dieter Bohlen nem a csatorna alkalmazottja, csak szerepel a képernyőn. Ezzel pedig a jogi részét le is tudták.

Edith Bolen már kijelentette, hogy a pénzt jótékony célokra fordítja majd.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek bohlen

A bejegyzés trackback címe:

https://dsds.blog.hu/api/trackback/id/tr58353738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása